Kabeljauw uit de oven met knoflook, tomaat, courgette en rode ui

Dit heerlijke visje is super makkelijk om te maken en smaakt erg lekker! Je hoeft het alleen maar even in een ovenschaal te leggen met de ingrediënten en na 20 minuten is het klaar.

Kabeljauw uit de oven met knoflook, tomaat, courgette en rode ui

2 personen – 5 minuten + 20 minuten in de oven

Ingrediënten

  • 2 stukken kabeljauw
  • 1 tomaat, in plakjes
  • 1/2 courgette, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 rode ui, in ringen
  • oregano
  • zout
  • peper
  • olijfolie

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

3. Leg de kabeljauw in de ovenschaal en smeer hem in met de geperste knoflook.

4. Leg de tomaat, courgette en rode ui links en rechts van de kabeljauw en bestrooit het geheel met zout, peper en oregano.

5. Besprenkel daar overheen rijkelijk wat olijfolie.

6. Zet de ovenschaal circa 20 minuten in de oven.

7. Leg een stukje vis op een bord en plaats er wat tomaat, courgette, ui en vocht overheen.

Lekker met frietjes uit de Airfryer en een salade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.