Lunch: omelet met zalm, roomkaas en spinazie

Goedemiddag! Net voor mezelf deze heerlijke lunch weer klaar gemaakt en dacht het wordt nu wel weer een tijd om een lekker lunchgerecht te delen met jullie! Ik maak deze omelet met zalm ook regelmatig voor het avondeten, lekker met een kommetje soep erbij. Ik word helemaal blij van dit gezonde, koolhydraatarme gerecht waardoor ik het graag met jullie deel. 

Omelet met zalm, roomkaas en spinazie

1 persoon – 10 minuten

Ingrediënten

  • 75 gram gerookte zalm
  • 2 eieren
  • Scheutje melk
  • 1 el Philadelphia roomkaas naturel
  • 2 handjes spinazie
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui. Fruit de ui in een beetje olijfolie en pers hierboven een teentje knoflook uit.
  2. Voeg 2 handjes spinazie toe en bak die mee tot deze geslonken is. Verwijder het eventuele vocht.
  3. Klop de eieren luchtig met wat peper en zout en een scheutje melk.
  4. Giet het eimengsel op de gebakken spinazie.
  5. Bak de omelet aan weerszijde goudbruin.
  6. Haal de omelet uit de pan en smeer hem in met 1 eetlepel Philadelphia.
  7. Verdeel de zalm over de omelet wrap.
  8. Rol de omelet op en klaar is je heerlijke lunchgerecht.

Recept idee komt uit dit kookboek van Uit Pauline’s keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.