OVER MIJ

Welkom op Culime.nl!

Culime staat voor culinair & me. Ik ben altijd bezig met lekker eten & drinken. Daardoor vind ik het leuk om hier over te schrijven op mijn foodblog en anderen hiermee te inspireren.

Ik ben één van de vele foodblogs, maar dit is mijn eigen foodblog, mijn online plekje om recepten te bewaren en te delen. Handig dat ik nu niet meer alles in mijn kookboekje hoef te schrijven, maar alles gebundeld op 1 plekje heb staan. En ook handig voor als ik in de supermarkt loop zonder boodschappenlijstje en natuurlijk ook als naslagwerk voor mijn kindjes later.

Wie ben ik?

Ik ben Maaike Stet, 32 jaar, moeder van 2 kindjes, opgegroeid in Delft, met veel plezier in Rotterdam gewoond en sinds een paar jaar woon ik in Zeeland. Sinds zomer 2018 zijn we naar Goes verhuisd.

Ik kom helaas tijd te kort om het maximale uit mijn blog te halen… daarom besloten om te stoppen met mijn blog op social media. Wat ik doe met mijn website weet ik nog niet precies… mocht je vragen hebben, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Liefs,

Maaike

laatste update: 1-11-2018